tiistai 6. marraskuuta 2012

Lähetystyön voima.Jeesuksen sanat Raamatussa (Markuksen evankeliumin 16 luku, jae 16):
"Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja kastetaan, se pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen".

Isossakyrössä oli Herättäjäjuhlat viime kesänä.
Jumalan sanaa oli päivien aikana kuulemassa 38000 kävijää. Virren veisuu kaukui jyhkeänä varmasti naapurikuntiin asti. Iloisia tapaamisia suvun ja tuttavien kesken oli juhla-alueella nähtävissä koko juhlien ajan.

Samana viikonloppuna oli myös Kansanlähetyksen kesäjuhla Pieksämäellä, jonne kokoontui ihmisiä myöskin kuulemaan Jumalan sanaa.
Suomessa on hengellisiä kesäjuhlia varmaan kymmeniä kesäisin.Näitä kesäjuhlia on ollut useita muitakin kesän aikana. Missään muussa Pohjoismaassa ei tälläistä tapaa ole niin runsaasti kuin Suomessa.
Pitkästi yli satatuhatta kävijää on halunnut ja saanut kuulla hyvän sanoman Jeesuksesta viimekin kesänä.  He ovat kuulleet sanoman Hyvästä  Paimenesta, joka on antanut henkensä meidän ihmisten syntien tähden.

Paljon tehdään muutakin lähetystyötä kuin nuo kesäjuhlat. Jeesus haluaa lähetystyön välityksellä olla kohtaamassa jokaisen ihmisen maailmassa.
Lähetystyön kautta kerrotaan uskosta, jonka kautta ihminen pelastuu.
Kehotetaan uskomaan Jeesukseen omana Vapahtajana.
Ihminen, joka on itse tullut uskoon, on samalla saanut lähetystehtävän. Siinä paikalla ja siinä maassa, jossa asuu jaelää, tai sitten tehtävä vie merten ääriin vieraille maille, vieraaseen kulttuuriin.
Molempia tarvitaan, sekä lähettäjiä, että lähtijöitä.
Raamatussa Jeesus sanoi apostoleilleen, ennen taivaaseenastumistaan ( Apostolien teot, luku 1, jae 8):

 " Kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman ja te tulette olemaan minun todistajani, sekä Jerusalemissa, että koko Juudeassa,ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".

Helluntaina Jeesuksen seuraajien  päälle tuli Jumalan Pyhä Henki ja silloin alkoi lähetystyö ja syntyi seurakunta.
Siitä hetkestä alkaneesta lähetystyöstä on seurausta myös sekin, että me olemme saaneet kuulla pelastussanoman omalla äidinkielellämme täällä Suomessa ja Isossakyrössä.
Meidän tehtävänä on nyt vuorostamme rukoilla ja tehdä lähetystyötä, joko lähettäjinä, taikka lähtijöinä.
Jumala haluaa pelastaa jokaisen ihmisen, ettei kukaan joutuisi helvettiin iankaikkisesti.
Tätä arvokasta viestiä me saamme viedä eteenpäin. Toimia Jumalan työtovereina.
Sinä olet tärkeä Jumalan elovainiolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti