maanantai 5. marraskuuta 2012

Pelastusvarmuus




Jossain elämän vaiheessa saa ihminen kutsun Jumalan yhteyteen.
Jumala on itse asettanut meidän sisimpäämme jumalakaipuun. Ihminen alkaa etsimään jotain elämänsä tyhjyyteen ja hän yrittää täyttää tyhjän sydämensä  erilaisilla asioilla ja yleensä aina kaikilla muilla kuin hengellisillä.
Me ihmiset saatamme hakea tyydytystä harrastuksista, tavaroiden keräilystä, mietiskelystä, joogasta, humanismista, idän uskonnoista ja monista, monista muista asioista.
Kuitenkaan mikään  ei voi korvata sitä tyhjää paikkaa sydämessä, jonka vain Jeesus voi täyttää. Joku onkin viisaasti sanonut, että tyhjä paikka sydämessä on ristin muotoinen.
Ihminen saa pelastusvarmuuden. kun hän etsii totuutta oikeasta paikasta. Herralta, joka pelastuksen  on valmistanut, saa myös vastauksen. Herra Jeesus puhuu meille Raamatussa.

Raamattuun on kirjoitettu (Jesajan kirja, luku 55, jakeet 6-7):
"Etsikää Herraa silloin, kun Hänet löytää voidaan, huutakaa Häntä avuksi silloin, kun Hän läsnä on. Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin Hän armahtaa häntä ja meidän Jumalamme tykö, sillä Hänellä on paljon anteeksiantamusta".

Jumala on juuri silloin läsnä, kun mietit, mikä sinua kuolemasi jälkeen odottaa? Taivas vai helvetti?
Astu silloin rohkeasti Jumalan eteen ja  huuda Häntä avuksesi.
Jeesus sanoo Raamatussa ( Johanneksen evankeliumi,  luku 14, jakeessa 6):
 "Minä olen Tie, Totuus ja Elämä, ei kukaan tule Isän tykö muutoin, kuin minun kauttani".

Sinä saat uskoa siihen Jeesukseen, joka on Raamatussa ilmoitettu. Ei ole muuta nimeä meille annettu, jossa voisimme pelastua, kuin Jeesus Kristus.
Kun Jeesus ristiinnaulittiin, hänen päällensä tuli koko ihmiskunnan synnit. Myös minun ja sinun). Synti tuomittiin kuolemaan ristillä.
Tunnustamalla syntimme Jeesukselle ja pyytäessämme niitä anteeksi ja tekemällä parannuksen, saamme uuden sydämen ja iankaikkisen elämän.

Onnellista taivasmatkaa Jeesuksen kanssa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti